Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Šport

Liga NBA Ob 3.30 četrta tekma serije Dallas – Oklahoma City

Košarkarji Dallasa na domačem parketu American Airlines Centra na četrti tekmi serije polfinala Zahodne konference proti Oklahoma Cityju lovijo tretjo zmago. Srečanje se bo v Teksasu začelo ob 3.30.

81

Dirka po Italiji Pogačar brez pice, zato pa z izjemnimi spomini na uvodni teden

"Skoraj popoln teden je za menoj. Za oceno 10. Če bi mi kdo rekel, da bom vodil za 2:40, bi takoj podpisal," se je Tadej Pogačar ob prostem dnevu na 107. Dirki po Italiji ozrl za prvim tednom dirkanja, v katerem je občutil tudi naklonjenost navijačev.

37

Prva liga Foto: Celje na zabavi šampionov rajalo z nogometaši

Veliko slavje nogometašev Celja po včerajšnjem dvigu pokala za naslov državnega prvaka se je nadaljevalo s sprejemom na ploščadi pred stadionom. Zabavo, ki se je raztegnila dolgo v noč, je popestrila zasedba Šank Rock.

23

SP v hokeju Slovaki v podaljšku premagali Američane

Na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Pragi je bila Švica po napetem obračunu boljša od Češke z 2:1 po kazenskih strelih. Slovaška je v skupini B v Ostravi premagala ZDA s 5:4 po podaljšku.

7

Liga ABA Crvena zvezda dobila napeto uvodno tekmo finala

Košarkarji Crvene zvezde so na prvi tekmi finala Lige ABA premagali Partizan s 85:82. Obračun večnih beograjskih tekmecev si je v dvorani Aleksandra Nikolića ogledalo 7463 gledalcev. 

6

Liga prvakov Mariborčan Vinčić bo delil pravico na finalni tekmi na Wembleyju

Slavko Vinčić bo sodil finale Lige prvakov med dortmundsko Borussio in madridskim Realom 1. junija na stadionu Wembley v Londonu. Mariborčanu bosta pomagala Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, v sobi za VAR bo Nejc Kajtazović s pomočnikom Radom Obrenovićem.

44

Tenis Naslednje presenečenje v Rimu: Francoz Muller izločil Rubljova

Zmagovalec mastersa v Madridu Andrej Rubljov je presenetljivo izpadel v 3. krogu turnirja serije 1000 v Rimu. Francoz Alexandre Muller je bil boljši s 3:6, 6:3 in 6:2. Izpadel je tudi finalist Madrida Felix Auger-Aliassime.

3

Več športnih novic

Odbojka Stožice bodo na Ligi narodov verjetno znova razprodane

"Imamo priložnost, da se kot najmanjša država v zgodovini prebijemo na OI. Zelo blizu smo temu cilju, zato tudi zadnjega od treh turnirjev Lige narodov organiziramo v Stožicah," je predsednik Odbojkarske zveze Metod Ropret poudaril pomembnost poletja.

5

Spremembe v smučarskih skokih Dresi s čipi in telemark, vreden tri točke

Tekmovanje v smučarskih skokih bo v prihodnji sezoni doživelo dve večji spremembi: dresi bodo opremljeni s senzorji, novost pa bo tudi v točkovanju, saj bo doskok v telemark več vreden kot do zdaj.

62

Dirka po Italiji Pragmatični Pogačar kroji in si lasti Giro

Od napada na sprinterje v ponedeljek do vlečnega konja za sprinterje v nedeljo, vmes pa potrpežljivost kljub makadamu in nato šolska ura resnice ter še sprint navkreber. Tadej Pogačar se udobno počuti v rožnatem dresu, njegova ekipa pa kaže mišice.

119

Šport na TV Slovenija

14:50
Kajak-kanu - evropsko prvenstvo: slalom na divjih vodah, kajak - ekipna tekma, prenos iz Tacna
20:20
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo elitne skupine: Kanada - Norveška, prenos iz Prage
14:50
Kajak-kanu - evropsko prvenstvo: slalom na divjih vodah, kanu - ekipna tekma, prenos iz Tacna
18:00
Kajak-kanu - evropsko prvenstvo: slalom na divjih vodah, kajak - ekipna tekma, posnetek iz Tacna, ponovitev
12:20
Kajak-kanu - evropsko prvenstvo: slalom na divjih vodah, finale kajak, prenos iz Tacna
16:10
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo elitne skupine: Kanada - Finska, prenos iz Prage
18:45
Pot na EP 2024, nogometna magazinska oddaja, ponovitev
Več

Presek dneva

Izbor

Po prvi tretjini Gira Pogačar: "Lepa prednost, a do Rima je še dolga pot."

"Zdaj je odgovornost na UAE Emirates. Zdaj lahko dirko le še izgubijo, kot se pravi," po razpletu kronometra v Perugii priznava ekipa Ineos Grenadiers, medtem ko v rožnato majico odeti slovenski šampion opozarja, da sta pred njim še dve tretjini Gira.

42

Številke Andrej Hauptman: Slovenska kolesarska šola je res vrhunska

"Tadej Pogačar noče, da bi se delale razlike med njim in ekipo. Kadar vpraša za eno stvar, bo vedno vprašal za vse kolesarje. Z njim je lahko delati, vsako stvar naredi maksimalno," najboljšega kolesarja na svetu opisuje športni direktor Andrej Hauptman.

27

Žoga je okrogla Adam Gnezda Čerin: Vedno sem izbral pravi trenutek za prestop

Podkast Žoga je okrogla še vedno gostuje v Atenah. Tokrat sta se Luka Petrič in Marko Cirman pogovarjala z Adamom Gnezdo Čerinom.

4

Liga NBA Serija Oklahoma – Dallas začinjena z dvobojem kandidatov za MVP-ja

Oklahoma City Thunder je naslednji tekmec Dallas Mavericksov. V ospredju te serije drugega kroga končnice Zahodne konference bo dvoboj prvega in tretjega strelca lige in finalistov izbora za MVP-ja, Luke Dončića in Shaia Gilgeousa-Alexandra.

147

SOS odmev Iztok Franko: Dončić pokazal zrelost, Irving zna izkoristiti 'luksuz'

Dallas je v tretjem poskusu vendarle preskočil oviro po imenu LA Clippers, njegov naslednji tekmec pa je popolnoma drugačen. Clippersi veljajo za veteransko in počasno ekipo, Oklahoma pa je izjemno atletska, hitra in nepredvidljiva.

63

Intervju Dragić: Najraje bi postavi ekip za poslovilno tekmo izbiral z Luko Dončićem

Še dobri trije meseci so do Noči zmaja, poslovilne tekme velikana slovenskega športa, legendarnega Gorana Dragića. Na njej bodo igrala sama slovita košarkarska imena, v intervjuju za MMC pa je Gogi med drugim povedal, kako bo sestavil ekipi.

27

SP v hokeju Slab začetek in zaključek, a vmes dovolj za elito. Naslednji izziv: Riga in ZOI.

Tri zaporedne zmage so bile dovolj, da se je Slovenija še devetič prebila v elitno divizijo svetovnega hokeja, a prvič brez zlata na turnirju drugega razreda. Najboljši trije risi v pomlajeni slovenski reprezentanci: 37-letni vratar in 35-letna napadalca.

40
Več

Nogomet

Več

Košarka

Več

Športni SOS

Dallasov najuspešnejši recept za zmago v končnici: Dončić doseže od 30 do 39 točk

Uspeh Dallasa je v končnici zelo odvisen od nastopov in predstav Luke Dončića. Dallas razumljivo ne zmaguje, če ima Ljubljančan slab strelski večer, malce presenetljivo pa je spoznanje, da ni preveč uspešen tudi, kadar ima Dončić 'noro' uspešno tekmo.

103

Uvodni načrt in sanje uresničene – zaokrožen trojček in "maglia rosa"

Tadej Pogačar se je izkazal za Nostradamusa. V prvi etapi ga je v Torinu res nekdo presenetil, zato pa na Oropi ni bilo dvoma, kdo je najmočnejši med najmočnejšimi. Kaj sledi zdaj in kdo so glavni izzivalci slovenskega šampiona?

55

Največ metel v prvem krogu, največ sedmih tekem pa v konferenčnem polfinalu

Letošnji začetek končnice Lige NBA je bolj nepredvidljiv na vzhodu, kjer so odigrali precej več tekem kot na zahodu, kjer je imel še največ dela Dallas. V zadnjih dveh desetletjih med obema konferencama razlik skorajda ni.

21
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov