Courtney, nekdanja manekenka, ki je imela tudi svojo oddajo o opremljanju domov, je rokerja spoznala prek prijateljev. Foto: AP
Courtney, nekdanja manekenka, ki je imela tudi svojo oddajo o opremljanju domov, je rokerja spoznala prek prijateljev. Foto: AP

Kot je roker povedal za tabloid People, je novica za njiju z ženo "čudovit začetek leta 2019" in dodal: "Veseli me, da v času nosečnosti ne bom na turneji, zaradi česar bo izkušnja še bolj posebna. Moja žena bo krasna mama in celotna družina je navdušena."

Dojenček, ki je na poti, bo prvi za Courtney, medtem ko ima Sixx ‒ njegovo rojstno ime je Frank Carlton Serafino Feranna jr. ‒ štiri odrasle otroke, to so: Frankie-Jean Mary, 18, Decker Nilsson, 23, Storm Brieann, 24, in Gunner Nicholas, 27.

"Že od dne, ko sva se spoznala, se pogovarjava o dojenčku, in poročila sva se pred skoraj petimi leti," je razkrila bodoča mama in dodala, da jo je po 30. obšla velika želja po materinstvu.

Za njenega moža je znano, da se je pred časom odločil za vazektomijo, poseg, pri katerem podvežejo semenovode in ki zagotavlja trajno zaščito pred neželenimi nosečnostmi spolnih partnerk.

Ko so ga leta 2007 v neki pogovorni oddaji vprašali, ali bi šel na rekonstruktivno operacijo, ki je mogoča (pogosto pa se moški pred omenjenim posegom sterilizacije odločijo za hrambo semena v semenski banki), se je pošalil, da bi šel na še en poseg kvečjemu zato, da bi se prepričal, da je prvi deloval. Očitno pa se je po tem, ko je spoznal svojo tretjo ženo, to spremenilo.

Pred Courtney je bil poročen s Playboyevo zajčico Brandi Brandt, s katero ima tri najstarejše otroke, kasneje pa še z igralko Donno D'Errico, s katero ima 18-letno hčer Frankie-Jean.