Jared Leto na koncertu Thirty Seconds to Mars prejšnji mesec v Inglewoodu. Foto: AP
Jared Leto na koncertu Thirty Seconds to Mars prejšnji mesec v Inglewoodu. Foto: AP

Luksuzni dogodek, ki ga je Leto z zasedbo doslej štiri leta prirejal v Malibuju v Kaliforniji, na njem pa so posneli tudi koncertni film, se bo letos zgodil na otočku Obonjan blizu Šibenika, poroča hrvaški glasbeni portal Muzika.hr.

Peti festival, ki bo potekal med 9. in 12. avgustom, na seznamu nastopajočih pa bodo seveda tudi oziroma predvsem Thirty Seconds do Mars, bo obiskovalcem ponujala "intimne koncerte" skupine, jogo, meditacijo in številne druge dejavnosti. Na omenjenem dogodku nista dovoljena vnos in uživanje alkohola, bo pa mogoče plačati za storitve, kot sta masaža ali zgodnji vstop v kamp.

In zdaj k, po pisanju Muzike.hr, "astronomski" ceni vstopnic: za najcenejše bo treba odšteti 1.500 dolarjev, za najdražje pa kar 6.500 zelencev, za plitvejše žepe ponujajo možnost obročnega odplačevanja. Cene zajemajo namestitev, hrano, druženje s skupino in druge ugodnosti, odvisno od izbranega paketa. V najdražjem, imenovanem The Ultimate Experience, dobite še lastnega voznika, postrežbo, večerjo z Jaredom in ogled dalmatinske obale, a je treba o ceni posebej povprašati organizatorje.